Aanbod Wings!

HRC: HuiskamerRepetitieConcert!

Wings bestaat omdat wij onze prachtige wereldmuziek het liefst delen met ons publiek. Dat doen we ook graag in een kleine setting waar we het publiek in de ogen kunnen kijken. En omdat wij graag met meer regelmaat willen optreden, zochten we daar een vorm voor en zo ontstonden de HuiskamerRepetitieConcerten. Je hoeft geen schouwburgdirecteur te zijn om Wings te boeken. En je hoeft er trouwens ook geen groot budget voor te hebben. Het enige dat je doet is ons vragen voor een HRC’tje. Je nodigt zoveel mogelijk lieve vrienden en familie uit, zet al je stoelen in een fijne opstelling in je huiskamer en ontvangt ons om 19.30 met een kan lekkere kruidenthee, drie kopjes en een schaaltje lekkers (tip: wij smullen van donkere chocolade!) en laat ons daarmee achter. Je gaat lekker een uur je was ophangen of even zelf aan het werk of uitgebreid met je hond wandelen of even wat drinken bij die buuurvrouw die je al te lang niet had gesproken. Ondertussen zingen wij onze stemmen warm en oefenen ons repertoire. Om 20.30 kom je terug, laat ons even in je slaapkamer/badkamer om ons op te tutten en verwelkomt je gasten die dan ook aankomen. Als iedereen zit, start het HuiskamerConcert en zingen we ruim een uur voor jou en je gasten. Naderhand gaat de hoed rond (of is er een open tikkie) voor een vrijwillige bijdrage aan het voortbestaan van Wings en kan er nagepraat worden. 

Jullie optreden in de huiskamer in onze straat was ronduit hartverwarmend! De informele setting, jullie stemmen, de samenklank, de speelsheid, de wereldmuziek, de spontane communicatie. Zeer veel dank.

MZC: MeeZingConcert!

Ons MeeZingConcert! is voor jou als je zelf ook graag iets wil beleven aan zang, niet alleen door te luisteren, maar ook door te doen. Wij van Wings – Saskia, Gioia en Susannah – bundelden onze krachten en nemen je mee in verbindende oefeningen, in stembevrijding, in laagdrempelige improvisaties, in het samen leren en zingen van een canon of mooie mantra. Daartussen door is er ook gelegenheid om te baden in onze muziek, trekken we even onze rode schoenen aan en zingen vanuit ons hart een deel van ons mooie repertoire. Ons volgende MeeZingConcert wordt binnenkort gepland. Kom je Wings dan ook meebeleven? Vanwege het beperkte aantal deelnemers (afhankelijk van de maat van de ruimte kan dit met 4 tot 12 deelnemers) vragen we voor de MZC’tjes een vastgestelde bijdrage per persoon.

Samen met Wings! werden wij, 6 zusters, meegenomen. Heerlijk hoe we stap voor stap tot meerstemmigheid kwamen. En oh zo bijzonder dat we samen een speciaal “sisterlied” zongen. Dankjulliewel lieve vrouwen!

Wat heb ik genoten… Zo mooi om te voelen hoe wij als zusters op elkaar afgestemd raakten. Wat een prachtige, prettige, warme begeleiding van drie prachtige vrouwen.

Viering, feest of andere gelegenheid

Graag komen we jouw viering optillen met onze mooiste muziek, passend bij jouw gelegenheid. Wings! heeft bijvoorbeeld al gezongen bij verjaardagsfeesten, een afscheidsfeest, bij een house warming, een cacao ceremonie en een afscheidsdienst en begrafenis. In samenspraak met jou kiezen we het passende repertoire, evt. aangekleed met gedichten of een meezing gedeelte.

Neem via onderstaand formulier contact met ons op als je interesse hebt in een HuiskamerRepetitieConcert! of een MeeZingConcert! in jouw huiskamer of als je Wings! graag bij een gelegenheid wil laten horen aan jouw gasten. We denken graag samen met je na over de mogelijkheden.