Op zoek naar een locatie

Wings heeft gerepeteerd in de Elisabethkapel in Zutphen om te horen en voelen of dit de geschikte locatie is voor ons concert ‘Vlucht over de zeven wereldzeeën’ met Trio C tot de derde op 2 december a.s. En ook al klinkt het daar heerlijk en is het zo ontzettend fijn om er solo te zingen, toch zijn we tot de conclusie gekomen dat de akoestiek met de grote galm voor ons té onwennig is en in de samenzang te veel onrust brengt voor een heel concert. Laat staan als er ook nog de betoverende klanken van ons zeer gewaardeerde Trio C tot de Derde bij komen.

Het was desondanks een zeer waardevolle en vervullende repetitie. Wolfram Reisiger heeft ons met zijn muzikale veelzijdigheid en subtiliteit begeleid op accordeon. Dat smaakt naar meer. We houden je hier op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen! En maak je geen zorgen: we blijven wel een a capella groep. Die af en toe heerlijk geniet van een instrumentaal bedje.

We zochten verder naar een geschikte locatie voor onze ‘Vlucht over de zeven wereldzeeën’ en zijn heel blij te kunnen melden dat we die hebben gevonden in ’t Nut in Warnsveld. Een zaal op leeftijd waar volop mooie activiteiten plaatsvinden, die warmhartig gerund wordt door een groep toegewijde vrijwilligers. 

Boek je tickets hier

Eén antwoord op “Op zoek naar een locatie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *